Over Conkoers

Over Conkoers

Het vertrekpunt van Conkoers coaching is de focus op personen: als individu en als schakel binnen een team / organisatie. Werken aan inzicht en bewustwording zijn hierbij belangrijke onderdelen. Er wordt gewerkt aan inzicht op diverse niveaus, inzicht in processen, inzicht in jezelf, inzicht in systemen, inzicht in jouw / jullie patronen. Dit vanuit de visie dat inzicht bewust maakt, en als je bewust bent kun je (andere) keuzes maken.

Andere keuzes maken?

Iedereen heeft zijn of haar eigen patronen in handelen, doen, reageren. Bewust en onbewust reageer je zoals je ‘altijd’ reageert, doe je zoals je het ‘altijd’ doet.  Veelal prima en kom je er ver mee maar regelmatig loop je er ook in vast, kom je er niet verder mee, het stagneert, frustreert, wil niet.  Hier is het moment om het ‘anders’ te gaan doen, om je patronen te doorbreken! want:

Als je altijd blijft doen wat je deed verandert er niets en blijf je altijd krijgen wat je kreeg!

Organisaties

Particulieren

Ik ben Marjo van der Heijde, drijvende kracht achter Conkoers coaching. Ik coach, begeleid en train met als resultaat inzicht, bewustwording en verandering. De kracht van mijn aanpak is mijn laagdrempelige en praktische benadering. Ik haal het beste in teams en individuen naar boven door onder andere een directieve benadering. Voor een koers zonder omwegen: Conkoers coaching.

Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als (organisatie)coach. Als coach inspireert het mij om organisaties, teams en mensen een stap verder te brengen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Waarom coaching? Hier spreekt een ervaringsdeskundige!

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel gebruik gemaakt van coaching. Soms met een duidelijk doel, soms omdat het aanbod er was vanuit de werkgever en ik dacht, gewoon doen, ik word er altijd wijzer van.  Coaching heeft mij dan ook veel gebracht. Altijd in beweging, altijd in ontwikkeling, altijd aan het leren. Waarom doe ik wat ik doe? Waarom reageer ik zoals ik reageer en wat kan ik hierin anders doen en verbeteren? Door coaching ben ik mezelf beter gaan begrijpen en heb ik inzicht gekregen in mijn patronen van handelen en reageren.  Door deze bewustwording heb ik keuzes kunnen maken om mijn patronen te doorbreken en het anders te gaan doen. Kortom; coaching heeft mij en mijn carrière enorm verrijkt en mij gebracht waar ik nu sta als coach. Goed in mijn vak, zorgvuldig, open, enthousiast en betrokken.

Ik heb de tweejarige opleiding tot Coach Senior Practitioner | Counselor bij de Alba Academie gevolgd.  Vervolgens heb ik de training coachen bij verlies en tegenslag gevolgd en de eenjarige opleiding tot organisatiecoach, eveneens bij de Alba academie.

Daarom Conkoers coaching:

  • Volwaardig gediplomeerd (organisatie) coach, NOBCO geregistreerd.

  • Mijn persoon, toegankelijk, praktisch en met de ervaring knelpunten snel zichtbaar te maken.

  • Non-directieve benadering gericht op versterking en het verkrijgen van inzicht.

  • Aanpak met het accent op spiegelen en gidsen

  • Focus op personen: als individu en als schakel binnen een team en organisatie

  • Praktijkervaring op de werkvloer als teamlid, groepswerker, teamleider, manager

Maak een afspraak